Comenzi: 0721.415.315 | 0742.030.830

PORTAL DE ANUNTURI GRATUITE

BIOS sprijină necondiționat comunitatea masajului din România! Din 2005

CATEGORII ANUNTURI

Maseuri

Găsiți un maseur sau o maseuză în zona dvs!

Cursuri de Masaj

Găsiți un curs de masaj în zona dvs!

Centre de Masaj

Găsiți un centru de masaj în zona dvs!

Locuri de muncă

Solicitați sau oferiți un loc de muncă în masaj!

Anunțuri diverse

Produse și servicii diverse din toată țara!

Masaj On-Site

Servicii de masaj mobile pentru firme!

Formular de Inscriere

Înscrieţi gratuit anunţul dvs: completaţi numele dvs, adresa dvs de email, localitatea în care oferiţi serviciile dvs, categoria de anunţuri în care doriţi publicarea. Adresa dvs de email nu va fi publicată şi nu va fi comunicată nici unei alte părţi. Termenul de publicare a anunţurilor poate varia între 1 minut şi 1 săptămână sau chiar două în funcţie de programul nostru. Publicarea anunţurilor este necondiţionată. Excludem de la publicare anunţurile care implică masaj erotic şi prostituţie.

1 + 3 =

ACTUALIZARE

Ne cerem scuze pentru întârzierea în publicarea anunţurilor dvs. În această perioadă, lucrăm la noua versiune a acestui portal. Au fost publicate toate anunţurile care au corespuns profilului acestui site, primite până la data de 21.01.2016. Va multumim pentru intelegere. 

TERMENI ŞI CONDIŢII

Anunţurile care conţin oferte de muncă beneficiază de prioritate la publicare. Fiecare terapeut sau entitate juridică primeşte un singur anunţ gratuit spre publicare pe acest site. Vă rugăm să nu mai trimiteţi anunţuri multiple. Vă rugăm să nu abuzaţi de resursele limitate de timp în care actualizăm acest site. 

Nu acceptăm spre publicare anunţuri care implică servicii de masaj erotic sau prostituţie. Termenul de publicare a anunţurilor dvs este variabil. Dacă anunţul dvs nu mai este valabil, dacă aţi sesizat un abuz sau doriţi ştergerea anuntului dvs, vă rugăm să folosiţi formularul de înscriere alăturat în care să indicaţi cu exactitate pagina pe care se regăseşte publicat anunţul în cauză.

Nu ne asumăm răspunderea pentru conţinutul anunţurilor publicate în această secţiune.

Pin It on Pinterest

Share This