Despre noi

BIOS este un business de familie, fondat de Mihaela și Viorel Mihai în anul 2005. Inițial, mesele noastre de masaj au fost vândute sub brandul  BIODESIGN iar din 2012 am decis să schimbăm denumirea în BIOS. Primul nostru magazin specializat a funcționat pentru scurt timp în zona Marriott, apoi în zona Națiunile Unite. Însă, perioada cea mai lungă, între 2006 și 2010, showroom-ul nostru a funcționat in Home Design Mall. A urmat o scurtă perioadă în zona Icoanei după care patru ani în Electromagnetica Business Park. Din 2015, am decis să trecem exclusiv la prezentarea online a produselor noastre. 

SOCIAL MEDIA

Vă invităm să urmăriţi activitatea noastră pe reţelele sociale, Facebook şi Instagram!

Recomandări

partenerii BIOS

Centrul Shakti, Bucureşti

Shakti este un concept unic în cadrul căruia vă oferim soluţii pentru obţinerea stării de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, Pilates, bodyart, dar, și prin servicii clasice de înfrumusetare. Echipa noastra de specialişti este pregatită să vă ofere cele mai complete servicii într-o locaţie exclusivistă cu dotări excepţionale!

Lakshmi – produse organice

Produse cosmetice organice, manufacturate după principiile Ayurveda, din dorinţa de a trăi cu sensibilitate și respect pentru noi si tot ce ne înconjoară. Traininguri de specialitate cu experţi internaţionali. Produse distribuite şi promovate în România de Centrul Shakti. Detalii despre produse găsiţi direct pe pagina internatională www.lakshmi.it sau pe pagina de Facebook Lakshmi România (link direct în butonul de mai jos)

Daniela Dumitru

Cursuri de masaj, traininguri şi consultanţă spa! Peste 10 ani de carieră internaţională, profesionalism şi dedicaţie! Trainer internaţional acreditat Buddha Bar Spa (actual B’Attitude Spa)! Cursuri de Tehnici Spa de Masaj Facial! Curs de Lomi Lomi Kahuna Massage! Curs de Hot Stone Massage! Curs de Bamboo Sticks Massage! Curs de Deep Tissue Massage! Curs de Compress Herbal Thai Massage!

Black Box Net

Comunitatea Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj BlackBoxNet.ro a luat fiinta in anul 2005. De  peste 15 ani  dorim sa ajutam Terapeutii / Tehnicienii Maseuri si pe oricine este interesat de aceasta Tehnica de Masaj.

Scoala de Reiki Tradiţional

In primul rând: astăzi nu te înfuria, al doilea rând: astăzi nu te îngrijora, al treilea rând: astăzi fii recunoscător, al patrulea rând: astăzi munceşte cu sârguinţă, în al cincilea rând: astăzi fii bun cu ceilalţi.

0