Eticheta BIOS

BIOS  >  Despre Noi

Câteva cuvinte

BIOS este liderul naţional în producţia şi comercializarea de mese de masaj portabile şi staţionare în România din 2005. Ne perfecționăm permanent, diversificăm continuu oferta noastră și suntem deschiși spre noi provocări! Oferim exclusiv mese de masaj portabile şi fixe fabricate în atelierul nostru şi personalizate la comanda dumneavoastră pe baza unei experienţe  de peste 20 de ani în domeniu. Folosim exclusiv materiale de calitate de la furnizori selecţionaţi cu atenţie. Dispunem de un atelier dotat cu utilaje moderne și personal experimentat în prelucrarea lemnului masiv. Ne-am câștigat o notorietate prin seriozitatea cu care am tratat fiecare client, indiferent dacă este vorba de o comandă de o masă sau de douăzeci de mese.  Credem în transparenţă totală în politica de preţuri şi în comunicarea completă şi corectă a tuturor detaliilor legate de preluarea, procesarea, fabricarea şi livrarea comenzilor. Când comandaţi pe acest site, comanda dumneavoastră ajunge direct la atelierul de producţie, fără intermediari. Toate preţurile afişate pe acest site reflectă calitatea materialelor folosite şi a manoperei necesare în fabricarea produselor noastre. Mulţumim tuturor celor care apreciază calitatea produselor noastre!

particioare la târgul Cosmetics Beauty Hair, Bucureşti, Romexpo, 2005.
particioare la târgul Cosmetics Beauty Hair, Bucureşti, Romexpo, 2005.
Şedinţă foto profesională la showroom-ul BIODESIGN din Home Design Mall, Bucureşti.
Viorel Mihai

BIOS  >  Despre Noi

Scurt Istoric

Numele meu este Viorel Mihai şi aceasta este povestea BIOS. În vara anului 2001, imediat după absolvirea Facultăţii de Medicină, secţia Fiziokinetoterapie din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti am plecat în Statele Unite pentru a parcurge un program de pregătire în Shiatsu la o şcoală din Iowa City. M-am întors în ţară la începutul anului următor şi am început să practic şi să predau masaj Shiatsu în Bucureşti. Primele încercări de a produce mese de masaj le-am făcut încă din 2002, într-o perioadă în care aveam nevoie de mese de masaj portabile pentru a susţine cursuri de masaj Shiatsu într-o locaţie închiriată în care nu puteam folosi mese de masaj fixe. Primele mese de masaj produse în atelierele unor parteneri erau destinate să acopere doar propriile mele nevoi de mese de masaj pentru cursurile mele de Shiatsu. Dar, pentru că mesele mele de masaj erau foarte atractive pentru cursanţii mei, cu fiecare serie de curs, trebuia să îmi comand alte mese de masaj.

După doi ani, am luat o pauză de la predarea de cursuri de masaj Shiatsu pentru a construi un flux de producţie în care să am mai mult control asupra producției. În 2005, aveam deja bine conturate primele două modele de mese de masaj şi am decis ca împreună cu soţia mea să înfiinţăm propria firmă specializată în producţia şi comercializarea de mese de masaj portabile. În 2006, am reuşit să obţinem finanţare în sistem leasing pentru utilarea propriului atelier de tâmplărie. În perioada 2005-2015, comercializarea produselor noastre s-a realizat atât online cât şi prin operarea unui showroom. Primele noastre magazine specializate au funcționat în zona Marriott şi Națiunile Unite. Perioada cea mai lungă, între 2006 și 2010, showroom-ul nostru a funcționat in Home Design Mall din zona Ghencea, Bucureşti, urmat de un alt showrom în Electromagnetica Business Park între 2011 şi 2015. Din 2015, pentru a putea oferi preţuri mai competitive, am decis să trecem exclusiv la prezentarea online a produselor noastre. Primele noastre mese de masaj au fost vândute sub brandul BIODESIGN, iar din 2012 am adoptat brandul BIOS.

0