LISTA DE PREŢURI

MESE DE MASAJ PORTABILE

Valabilitate de la 09.12.2022. Toate preţurile sunt finale, suntem firmă neplătitoare de TVA.

Masa de masaj portabilă

CONFORT

Confort - masă de masaj portabilă, trei sectiuni

CONFORT 65 CM

Preţ configuraţie de bază: 

 1200 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 3 secţiuni, spătar rabatabil pe sistem şezlong, ultrastabil, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lăţime 65 cm. Lungime pernă 185 cm.  Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 21 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii DPD Courier.

Confort - masă de masaj portabilă, trei secțiuni, culoare verde-olive

CONFORT 75 CM

Preţ configuraţie de bază:

 1250 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 3 secţiuni, spătar rabatabil pe sistem şezlong, ultrastabil, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lăţime 75 cm. Lungime pernă 185 cm.  Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 21 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul este inclus către toate localităţile din România în care există staţii DPD Courier.

Masa de masaj portabilă

ARCADA

Arcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, culoare crem

ARCADA 65 CM

Preţ configuraţie de bază: 

950 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lăţime 65 cm. Lungime pernă 185 cm.  Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 15 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii DPD Courier.

Arcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, lemn natur, tapițerie orangeArcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, lemn natur, tapițerie orange

ARCADA 75 CM

Preţ configuraţie de bază:

 1000 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, extensie de cap inclusă, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm. Lăţime 75 cm. Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 19 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii Fan Courier.

Masa de masaj portabilă

SPIRIT

Spirit - masă de masaj portabilă, două secțiuni, culoare brandy

SPIRIT 65 CM

Preţ configuraţie de bază: 

 950 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, extensie de cap inclusă, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm. Lăţime 65 cm. Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 19 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii Fan Courier.

Spirit - masă de masaj portabilă, două secțiuni, culoare roșie

SPIRIT 75 CM

Preţ configuraţie de bază:

 1000 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, extensie de cap inclusă, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm. Lăţime 75 cm. Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 19 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii Fan Courier.

ModelLățimeBureteFinisaj lemnTip pernăPreț
Confort75 cmRegular - 5 cmNatur 3 secțiuni1250 RON
Confort65 cmRegular - 5 cmNatur 3 secțiuni1200 RON
Arcada75 cmRegular - 5 cmNatur2 secțiuni1000 RON
Arcada65 cmRegular - 5 cmNatur2 secțiuni950 RON
Spirit75 cmRegular - 5 cmNatur2 secțiuni1000 RON
Spirit65 cmRegular - 5 cmNatur2 secțiuni950 RON
LISTA DE PREŢURI

OPŢIUNI DE FINISARE LEMN

Structura de lemn masiv de fag  a mesei de masaj poate fi configurată în finisaj natur, băițuită wenge sau vopsită crem sau alb.

finisaj natur

Structura de lemn masiv păstrează culoarea naturală a fagului și este acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

finisaj wenge

Structura de lemn masiv este impregnată cu baiț profesional nuanță wenge și acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei

finisaj alb / crem

Structura de lemn masiv este colorată cu email profesional nuanță crem sau alb, aspect lucios.

Cost suplimentar opţiune:

 100 Lei
LISTA DE PREŢURI

OPŢIUNI de burete

Buretele regular din configuraţia de bază poate fi înlocuit cu una din celelalte două opţiuni: burete extra de 7 cm sau cu memo 5+2. BIOS este singurul producător care vă oferă posibilitatea de a vă configura masa de masaj cu burete cu memorie, “memory foam”. Datorită proprietăților sale vâsco-elastice deosebite, buretele cu memorie asigură un grad sporit de confort în special în cazurile în care durata masajului este semnificativă.

Burete Regular

Are grosimea de 5 cm, densitatea de 25 kg/mc și este standardul recomandat pentru folosire la domiciliu. Asigură un grad de confort mediu și are o bună rezistență la tasare în timp la o utilizare medie săptămânală de aproximativ 10 ore. Este regăsit în configurația standard a tuturor meselor de masaj din oferta noastră.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

Burete Memo 3+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 3 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj portabile destinate deplasărilor frecvente și pentru o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei

Burete Extra 7

Are grosime de 7 cm și este din burete de aceeași densitate ca cea a buretelui regular, 25 kg/mc. Grosimea suplimentară adaugă un plus de confort semnificativ și o rezistență superioară la tasare în timp. Recomandat pentru o utilizare medie săptămânală de aproximativ 40 de ore, la reședința privată, în centre medicale sau de înfrumusețare. 

Cost suplimentar opţiune:

 75 Lei

Burete Memo 5+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 5 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj staționare amplasate în centre medicale și de înfrumusețare cu o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

125 Lei
PASUL 05

ALEGEŢI EXTENSIA DE CAP

Extensie -de cap reglabilă Vel pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ VEL

Set compus din extensie de cap reglabilă din aluminiu şi tetieră din burete de 10 cm grosime acoperită cu piele ecologică poliuretanică aceeaşi culoare cu cea a mesei de masaj. Furnizor: Velvesa.

Cost: 150 Lei.

Extensie -de cap reglabilă Tao pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ TAO

Set compus din extensie de cap reglabilă din plastic şi tetieră din burete de 10 cm grosime acoperită cu piele ecologică poliuretanică aceeaşi culoare cu cea a mesei de masaj. Furnizor: Bodynova Gmbh.

Cost: 300 Lei.

PASUL 06

ALEGEŢI ACCESORIILE

Rulou posturare simplu

Burete semicilindric: lungime 30 cm, lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 50 Lei.

Rulou posturare dublu

Burete semicilindric, lungime 60 cm,  lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 100 Lei

Husă standard

HUSĂ TRANSPORT

Husă din ţesătură groasă de poliester, închisă cu fermoar cu 2 cursori, prevăzută cu chingă pentru transport pe umăr. Recomandată pentru protecţia tapiţeriei împotriva prafului şi a distrugerii accidentale şi pentru transport. Culoare: negru sau albastru. 

Cost: 150 Lei.

Suport pentru prosop

Sistem detaşabil pentru rola de prosop de hârtie. Compus din bară transversală pentru rola de prosop şi 2 mini braţe laterale. Finisat asortat cu restul structurii de lemn masiv.

Cost: 125 Lei.

0