ARCADA

Masă de masaj portabilă | Lățime două versiuni: 65 și 75 cm | Lungime 185 cm + 30 cm extensia de cap | Greutate 17 kg la lățimea de 65 cm, respectiv 19 kg la lățimea de 75 cm. Sarcina maxima de lucru: 250 kg | Structura lemn masiv de fag | Cabluri de inox elvețiene | Pernă din 2 secțiuni | Produsul se livrează ansamblat complet, nu sunt necesare operațiuni de montaj! Multiple opțiuni de personalizare! 

pasul 01

Alegeţi lăţimea

Versiunea de lăţime 65 cm este recomandată pentru folosirea în deplasări la domiciliu sau acolo unde există o limitare considerabilă a spaţiului de lucru. Versiunea de lăţime 75 cm este destinată în special folosirii la domiciliu, în cabinete medicale, în saloane de înfrumuseţare, centre de cosmetică, centre spa.

Arcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, culoare crem

ARCADA 65 CM

Preţ configuraţie de bază: 

950 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lăţime 65 cm. Lungime pernă 185 cm.  Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 15 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii DPD Courier.

Arcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, lemn natur, tapițerie orangeArcada - masă de masaj portabilă, două secțiuni, lemn natur, tapițerie orange

ARCADA 75 CM

Preţ configuraţie de bază:

 1000 Lei

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lăţime 75 cm. Lungime pernă 185 cm.  Înălţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 17 kg. Extensia de cap nu este inclusă. Transportul inclus către toate localităţile din România în care există staţii DPD Courier.

pasul 02

Alegeţi finisajul lemnului

Structura de lemn masiv de fag  a mesei de masaj poate fi configurată în finisaj natur, băițuită wenge sau vopsită crem sau alb.

finisaj natur

Structura de lemn masiv păstrează culoarea naturală a fagului și este acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

finisaj wenge

Structura de lemn masiv este impregnată cu baiț profesional nuanță wenge și acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei

finisaj alb / crem

Structura de lemn masiv este colorată cu email profesional nuanță crem sau alb, aspect lucios.

Cost suplimentar opţiune:

 100 Lei
pasul 03

Alegeţi tipul de burete

Buretele regular din configuraţia de bază poate fi înlocuit cu una din celelalte două opţiuni: burete extra de 7 cm sau cu memo 5+2. BIOS este singurul producător care vă oferă posibilitatea de a vă configura masa de masaj cu burete cu memorie, “memory foam”. Datorită proprietăților sale vâsco-elastice deosebite, buretele cu memorie asigură un grad sporit de confort în special în cazurile în care durata masajului este semnificativă.

Burete Regular

Are grosimea de 5 cm, densitatea de 25 kg/mc și este standardul recomandat pentru folosire la domiciliu. Asigură un grad de confort mediu și are o bună rezistență la tasare în timp la o utilizare medie săptămânală de aproximativ 10 ore. Este regăsit în configurația standard a tuturor meselor de masaj din oferta noastră.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

Burete Memo 3+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 3 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj portabile destinate deplasărilor frecvente și pentru o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei

Burete Extra 7

Are grosime de 7 cm și este din burete de aceeași densitate ca cea a buretelui regular, 25 kg/mc. Grosimea suplimentară adaugă un plus de confort semnificativ și o rezistență superioară la tasare în timp. Recomandat pentru o utilizare medie săptămânală de aproximativ 40 de ore, la reședința privată, în centre medicale sau de înfrumusețare. 

Cost suplimentar opţiune:

 75 Lei

Burete Memo 5+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 5 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj staționare amplasate în centre medicale și de înfrumusețare cu o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

125 Lei
pasul 04

Alegeţi culoarea tapiţeriei

Toate mesele de masaj BIOS au în componență piele ecologică poliuretanică, monocromă, omogenă, cu presaj mat și suport de bumbac. Culori disponibile: alb, crem, wenge, bordo, orange, roşu, nougat, verde-măr, albastru închis. Orice piele ecologică este formată dintr-un strat superior din poliuretan, PU sau din policlorură de vinil, PVC și un strat de suport din bumbac sau din țesatură sintetică.

STRAT SUPORT: BUMBAC VS SINTETIC

Stratul de suport este responsabil pentru rezistența la rupere a pielii ecologice. Pentru a observa stratul de suport, întoarceți mostra de piele ecologică cu fața colorată în jos și examinați constituția spatelui acesteia. Dacă stratul de suport este subțire și semitransparent, acesta este foarte probabil o țesatură sintetică cu rezistență la rupere foarte scazută. O astfel de piele ecologică se rupe foarte ușor între degete. Dacă stratul de suport este din bumbac are aspectul unei pânze și oferă o rezistență la rupere deosebită.

STRAT SUPERIOR: PU VS PVC

Pielea ecologică poliuretanică este net superioară celei pe bază de  PVC, însă este greu de deosebit chiar și pentru mulți cunoscători. Cel mai adesea, varianta cu PVC este lucioasă ca o mușama, însă există și versiuni cu presaj mat, asemănator celor poliuretanice. Punctul slab la versiunile pe bază de PVC este rezistența scăzută la rupere și sensibilitatea termică, ce se manifestă prin crăpături care apar brusc, chiar în absența unor solicitări externe.

PASUL 05

ALEGEŢI EXTENSIA DE CAP

Extensie -de cap reglabilă Vel pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ VEL

Set compus din extensie de cap reglabilă din aluminiu şi tetieră din burete de 10 cm grosime acoperită cu piele ecologică poliuretanică aceeaşi culoare cu cea a mesei de masaj. Furnizor: Velvesa.

Cost: 150 Lei.

Extensie -de cap reglabilă Tao pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ TAO

Set compus din extensie de cap reglabilă din plastic şi tetieră din burete de 10 cm grosime acoperită cu piele ecologică poliuretanică aceeaşi culoare cu cea a mesei de masaj. Furnizor: Bodynova Gmbh.

Cost: 300 Lei.

PASUL 06

ALEGEŢI ACCESORIILE

Rulou posturare simplu

Burete semicilindric: lungime 30 cm, lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 50 Lei.

Rulou posturare dublu

Burete semicilindric, lungime 60 cm,  lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 100 Lei

Husă standard

HUSĂ TRANSPORT

Husă din ţesătură groasă de poliester, închisă cu fermoar cu 2 cursori, prevăzută cu chingă pentru transport pe umăr. Recomandată pentru protecţia tapiţeriei împotriva prafului şi a distrugerii accidentale şi pentru transport. Culoare: negru sau albastru. 

Cost: 150 Lei.

Suport pentru prosop

Sistem detaşabil pentru rola de prosop de hârtie. Compus din bară transversală pentru rola de prosop şi 2 mini braţe laterale. Finisat asortat cu restul structurii de lemn masiv.

Cost: 125 Lei.

INSPIRAŢIE

Galerie foto

Pentru a vă ajuta să vă decideţi mai uşor asupra configuraţiei optime pentru masa dumneavoastră de masaj, vă prezentăm o galerie foto cu diverse configuraţii posibile pentru modelul Arcada! Câteva informaţii suplimentare: finisajul de lemn natur poate fi completat cu orice culoare a tapiţeriei. În schimb, dacă alegeţi finisaj lemn alb/crem, cea mai potrivită alegere pentru tapiţerie rămâne culoarea asortată alb/crem. Dacă optaţi pentru finisaj lemn wenge, tapiţeria poate fi alb, crem sau wenge, evitându-se combinarea cu nuanţe prea puternice.

pasul 07

TRIMITEŢI COMANDA!

Vă rugăm să precizaţi: modelul, lăţimea, finisajul structurii de lemn masiv, culoarea tapiţeriei, opţiunea de burete, poziţionarea spătarului stânga sau dreapta şi tipul de pernă, două sau patru secţiuni (pentru mesele fixe), şi accesoriile pe care le doriţi. Exemplu: Arcada 75, finisaj lemn natur, tapiţerie crem, burete memo 5+2, suport pentru prosop, rulou dublu., husă standard. Dacă aveţi nevoie de ajutor în configurarea comenzii dumneavoastră, vă rugăm să plasaţi comanda telefonic sau pe WhatsApp. Mulţumim!

Mese de masaj portabile

personalizate la comanda dvs!

Confort

Masă de masaj portabilă, pernă din trei secțiuni, spătar pe sistem șezlong ultrastabil; extensie de cap inclusă; 75 cm lățime, 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete; Recomandată pentru folosire în centre şi cabinete medicale, centre de înfrumuseţare, cabinete de masaj și la domiciliu, în special pentru reflexologie și tratamente cosmetice.

arcada

Masă de masaj portabilă, pernă din două secțiuni; extensie de cap inclusă; lățime, două versiuni: 65 sau 75 cm; 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete. Versiunea de 75 cm lățime este recomandată pentru folosire în locație fixă. Versiunea de 65 cm lățime este recomandată pentru folosire în deplasări la domiciliul clienților

Spirit

Masă de masaj portabilă, pernă din două secțiuni; extensie de cap inclusă; lățime, două versiuni: 65 sau 75 cm; 185 cm lungime, disponibilă cu structura de lemn masiv de fag în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge; șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică; patru opțiuni de burete. Versiunea de 75 cm lățime este recomandată pentru folosire în locație fixă. Versiunea de 65 cm lățime este recomandată pentru folosire în deplasări la domiciliul clienților.

0