MESE DE MASAJ

STAŢIONARE

personalizate la comanda dvs!

Bella

Masă de masaj fixă, elegantă, robustă, stabilă. Spațiu de depozitare construit din panouri încleiate de lemn masiv de fag. 75 cm lățime, 185 cm lungime + 30 cm extensia de cap inclusă. Alegeți dintre cele trei opțiuni de finisare a structurii de lemn masiv de fag, șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică, patru opțiuni de burete, și perna din două sau din patru secțiuni.

PREŢ DE LA

1475 LEI

Transport neinclus!

LAGUNA

Masă de masaj fixă care se distinge prin designul spațiului de depozitare construit din lamele oblice fag. 75 cm lățime, 185 cm lungime + 30 cm extensia de cap inclusă. Alegeți dintre cele trei opțiuni de finisare a structurii de lemn masiv de fag, șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică, patru opțiuni de burete, și perna din două sau din patru secțiuni. Laguna este unul dintre cele mai bine vândute modele!

PREŢ DE LA 

1375 LEI

Transport neinclus!

AISHA

Masă de masaj fixă cu un design sobru și robust. Spațiu de depozitare generos, construit din lamele de lemn masiv de fag îmbinate în același plan, similar sistemului lambriu. 75 cm lățime, 185 cm lungime + 30 cm extensia de cap inclusă. Alegeți dintre cele trei opțiuni de finisare a structurii de lemn masiv de fag, șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică, patru opțiuni de burete, și perna din două sau din patru secțiuni..

PREŢ DE LA 

1375 LEI

Transport neinclus!

HERMES

Masă de masaj fixă cu un design simplu și elegant. Spațiul de depozitare este delimitat de rame de lemn masiv de fag și panouri din placaj stratificat de fag de 6 mm grosime.  75 cm lățime, 185 cm lungime + 30 cm extensia de cap inclusă. Alegeți dintre cele trei opțiuni de finisare a structurii de lemn masiv de fag, șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică, patru opțiuni de burete, și perna din două sau din patru secțiuni.

PREŢ DE LA 

1375 LEI

Transport neinclus!

LOTUS

Masă de masaj fixă  cu acces liber pe toate laturile la spațiul de depozitare. Modelul Lotus este unul dintre cele mai de succes modele staționare din oferta noastră! 75 cm lățime, 185 cm lungime + 30 cm extensia de cap inclusă. Alegeți dintre cele trei opțiuni de finisare a structurii de lemn masiv de fag, șapte optiuni de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică, patru opțiuni de burete, și perna din două sau din patru secțiuni.

PREŢ DE LA 

1225 LEI

Transport neinclus!

DESPRE NOI

Viorel Mihai

Sunt Viorel Mihai, unul dintre fondatoriii BIOS. Am absolvit UMF Carol Davilla București, Facultatea de Medicina, Secția Fiziokinetoterapie în anul 2001, și un curs de specializare în Shiatsu la The Shiatsu Clinic and School din Iowa City, SUA in 2002.  În prezent, mă ocup de aprovizionări, livrări, relații clienți, ședințe foto și webdesign. 

Scurt istoric

BIOS este un business de familie, fondat de Mihaela și Viorel Mihai în anul 2005. Inițial, mesele noastre de masaj au fost vândute sub brandul  BIODESIGN iar din 2012 am decis să schimbăm denumirea în BIOS. Primul nostru magazin specializat a funcționat pentru scurt timp în zona Marriott, apoi în zona Națiunile Unite. Însă, perioada cea mai lungă, între 2006 și 2010, showroom-ul nostru a funcționat in Home Design Mall. A urmat o scurtă perioadă în zona Icoanei după care patru ani în Electromagnetica Business Park.

Deoarece marea majoritate a clienților noștri preferă sa comande online și tot mai puțini alegeau să ne viziteze la showroom, în 2015, am decis să trecem exclusiv la comerț online. Economia rezultată din cheltuielile de administrare  ale unui showroom o oferim în prezent clienților noștri ca transport gratuit  și un mic discount pentru fiecare masă de masaj!

Filozofie

Ne străduim să vă oferim mese de masaj de înaltă calitate, personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client, persoană fizică sau juridică. Folosim exclusiv materiale de calitate de la furnizori atent selecționați în cei peste 15 ani de activitate. Dispunem de un atelier dotat cu utilaje moderne și personal experimentat în prelucrarea lemnului masiv. Onorarea fiecărei comenzi se face în intervalul de timp și în parametrii de calitate agreați cu fiecare client.

 Din prima zi de activitate, credem într-un marketing eminamente pasiv, sau non-agresiv: nu trimitem spam, nu sunăm clienții care nu doresc sa fie sunați. Ne-am câștigat o notorietate prin seriozitatea cu care am tratat fiecare client, indiferent de mărimea comenzii. Ne perfecționăm permanent, diversificăm continuu oferta noastră și suntem deschiși spre noi provocări!

0