Masa de masaj staţionară, model Lotus

LOTUS

Masă de masaj staționară având ca element distinctiv spaţiul de depozitare cu acces liber pe toate laturile. | Lățime 75 cm, lungime 185 cm + 30 cm extensia de cap | Înălțime reglabilă între 55 și 80 cm Greutate 55 kg | Sarcina maxima de lucru: 250kg | Structura lemn masiv de fag | Pernă din 2 sau din 4 secțiuni | Spațiu de depozitare cu acces liber | Produsul se livrează ansamblat complet, nu sunt necesare operațiuni de montaj! Multiple opțiuni de personalizare! Cinci ani garanție!

pasul 01

Alegeţi tipul de pernă

Perna din două secțiuni este alegerea optimă pentru acordarea de masaj clasic și reflexoterapie. Spătarul stabil pe sistem șezlong asigură un confort deosebit clientului când este așezat pe spate. Perna din patru secțiuni este prima alegere pentru centrele de cosmetică pentru că permite poziționarea confortabilă pe durată prelungită.

PERNĂ 2 SECŢIUNI

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, extensie de cap inclusă, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm + 30 cm extensia de cap. Lăţime 75 cm. Înalţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 65 kg.

Preţ configuraţie de bază: 

 1225 Lei

PERNĂ 4 SECŢIUNI

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 4 secţiuni, extensie de cap inclusă, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm + 30 cm extensia de cap. Lăţime 75 cm. Înalţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 65 kg.

Preţ configuraţie de bază:

 1325 Lei
pasul 02

Alegeţi finisajul lemnului

Structura de lemn masiv de fag  a mesei de masaj poate fi configurată în finisaj natur, băițuită wenge sau vopsită crem sau alb.

finisaj natur

Structura de lemn masiv păstrează culoarea naturală a fagului și este acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

finisaj wenge

Structura de lemn masiv este impregnată cu baiț profesional nuanță wenge și acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei

finisaj alb / crem

Structura de lemn masiv este colorată cu email profesional nuanță crem sau alb, aspect lucios.

Cost suplimentar opţiune:

 100 Lei
pasul 03

Alegeţi tipul de burete

Buretele regular din configuraţia de bază poate fi înlocuit cu una din celelalte două opţiuni: burete extra de 7 cm sau cu memo 5+2. BIOS este singurul producător care vă oferă posibilitatea de a vă configura masa de masaj cu burete cu memorie, “memory foam”. Datorită proprietăților sale vâsco-elastice deosebite, buretele cu memorie asigură un grad sporit de confort în special în cazurile în care durata masajului este semnificativă.

Burete Regular

Are grosimea de 5 cm, densitatea de 25 kg/mc și este standardul recomandat pentru folosire la domiciliu. Asigură un grad de confort mediu și are o bună rezistență la tasare în timp la o utilizare medie săptămânală de aproximativ 10 ore. Este regăsit în configurația standard a tuturor meselor de masaj din oferta noastră.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

Burete Extra 7

Are grosime de 7 cm și este din burete de aceeași densitate ca cea a buretelui regular, 25 kg/mc. Grosimea suplimentară adaugă un plus de confort semnificativ și o rezistență superioară la tasare în timp. Recomandat pentru o utilizare medie săptămânală de aproximativ 40 de ore, la reședința privată, în centre medicale sau de înfrumusețare. 

Cost suplimentar opţiune:

 50 Lei

Burete Memo 5+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 5 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj staționare amplasate în centre medicale și de înfrumusețare cu o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

100 Lei
pasul 04

Alegeţi culoarea tapiţeriei

Toate mesele de masaj BIOS au în componență piele ecologică poliuretanică, monocromă, omogenă, cu presaj mat și suport de bumbac. Culori disponibile: alb, crem, wenge, orange, roşu, gri, albastru. Orice piele ecologică este formată dintr-un strat superior din poliuretan, PU sau din policlorură de vinil, PVC și un strat de suport din bumbac sau din țesatură sintetică.

STRAT SUPORT: BUMBAC VS SINTETIC

Stratul de suport este responsabil pentru rezistența la rupere a pielii ecologice. Pentru a observa stratul de suport, întoarceți mostra de piele ecologică cu fața colorată în jos și examinați constituția spatelui acesteia. Dacă stratul de suport este subțire și semitransparent, acesta este foarte probabil o țesatură sintetică cu rezistență la rupere foarte scazută. O astfel de piele ecologică se rupe foarte ușor între degete. Dacă stratul de suport este din bumbac are aspectul unei pânze și oferă o rezistență la rupere deosebită.

STRAT SUPERIOR: PU VS PVC

Pielea ecologică poliuretanică este net superioară celei pe bază de  PVC, însă este greu de deosebit chiar și pentru mulți cunoscători. Cel mai adesea, varianta cu PVC este lucioasă ca o mușama, însă există și versiuni cu presaj mat, asemănator celor poliuretanice. Punctul slab la versiunile pe bază de PVC este rezistența scăzută la rupere și sensibilitatea termică, ce se manifestă prin crăpături care apar brusc, chiar în absența unor solicitări externe.

PASUL 05

ALEGEŢI ACCESORIILE

Rulou posturare simplu

Burete semicilindric: lungime 30 cm, lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 35 Lei.

Rulou posturare dublu

Burete semicilindric, lungime 60 cm,  lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 70 Lei

Suport pentru prosop

Sistem detaşabil pentru rola de prosop de hârtie. Compus din bară transversală pentru rola de prosop şi 2 mini braţe laterale. Finisat asortat cu restul structurii de lemn masiv.

Cost: 50 Lei.

INSPIRAŢIE

Galerie foto

Pentru a vă ajuta să vă decideţi mai uşor asupra configuraţiei optime pentru masa dumneavoastră de masaj, vă prezentăm o galerie foto cu diverse configuraţii posibile pentru modelul Lotus! Câteva informaţii suplimentare: finisajul de lemn natur poate fi completat cu orice culoare a tapiţeriei. În schimb, dacă alegeţi finisaj lemn alb/crem, cea mai potrivită alegere pentru tapiţerie rămâne culoarea asortată alb/crem. Dacă optaţi pentru finisaj lemn wenge, tapiţeria poate fi alb, crem sau wenge, evitându-se combinarea cu nuanţe prea puternice.

pasul 07

TRIMITEŢI COMANDA!

Vă rugăm să precizaţi: modelul, lăţimea, finisajul structurii de lemn masiv, culoarea tapiţeriei, opţiunea de burete, poziţionarea spătarului stânga sau dreapta şi tipul de pernă, două sau patru secţiuni (pentru mesele fixe), şi accesoriile pe care le doriţi. Exemplu: Lotus 75, finisaj lemn natur, pernă două secţiuni, spătar stânga, tapiţerie crem, burete memo 5+2, suport pentru prosop, rulou dublu. Dacă aveţi nevoie de ajutor în configurarea comenzii dumneavoastră, vă rugăm să plasaţi comanda telefonic sau pe WhatsApp. Mulţumim!

Tarife de livrare

Începând cu luna August a acestui an, coletele voluminoase nu mai sunt acceptate pentru expediere prin serviciile de curierat ale firmei cu care am colaborat în ultimii 15 ani. Suntem în căutarea unor soluţii de transport avanatajoase, dar, deocamdată nu am identificat un alt partener pentru transport la nivel naţional. Vă prezentăm soluţiile de care dispunem în prezent pentru expedierea meselor de masaj fixe. Tariful şi modalitatea de transport sunt stabilite în funcţie de distanţa de la atelierul nostru până la adresa de livrare. În funcţie de adresa de livrare, livrarea modelului Bella se efectuează de către un reprezentant al firmei noastre sau de către o firmă de transport. Atelierul BIOS este localizat în judeţul Argeş, la 10 km de oraşul Topoloveni.  Modelul Bella se livrează ansamblat complet, nu sunt necesare operaţiuni de montaj. Dacă doriţi să vă ocupaţi personal de găsirea unei soluţii de transport pentru comanda dumneavoastră vă stăm la dispoziţie cu orice informaţii aveţi nevoie. Dimensiunile unui colet sunt: 185 cm L x 80 cm l x 60 cm H, greutate aproximativă 65 kg.

Zona A

Zona A: Bucureşti şi judeţele Argeş, Dâmboviţa,  Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt şi Dolj. Livrare prin reprezentant BIOS. Tarif de livrare: 100-200 lei per masă (colet), în funcţie de locaţia exactă.

Zona B

În restul ţării, livrarea se efectuează prin firme de transport specializate. Tariful de transport este cuprins între 200 şi 350 lei în funcţie de distanţa exactă. Transportatorii oferă reduceri pentru trimiteri cu colete multiple în locaţii apropiate.

0