Comenzi: 0721.415.315 | 0742.030.830

BELLA

Masă de masaj staționară | Lățime 75 cm, lungime 185 cm + 30 cm extensia de cap | Greutate 55 kg |Înălțime reglabilă între 55 și 80 cm | Sarcina maxima de lucru: 250kg | Structura lemn masiv de fag | Pernă din 2 sau din 4 secțiuni | Spațiu de depozitare cu două uși, cu patru uși sau cu două sertare culisante | Produsul se livrează ansamblat complet, nu sunt necesare operațiuni de montaj! Multiple opțiuni de personalizare! Cinci ani garanție!

Configurare model bella

Personalizați-vă masa de masaj cu una dintre opțiunile de  finisaj ale structurii de lemn masiv de fag,  cu una dintre optiunile de culoare a tapițeriei din piele ecologică poliuretanică. Alegeți tipul de spațiu de depozitare și una dintre opțiunile de burete!

m

alegeti tipul de perna

Perna din două secțiuni este alegerea optimă pentru acordarea de masaj clasic și reflexoterapie. Spătarul stabil pe sistem șezlong asigură un confort deosebit clientului când este așezat pe spate. Perna din patru secțiuni este prima alegere pentru centrele de cosmetică pentru că permite poziționarea confortabilă pe durată prelungită.

PERNA 2 SECTIUNI

Detalii în galeria de imagini de mai jos!

PERNA 4 SECTIUNI

Detalii în galeria de imagini de mai jos!
+

alegeti pozitionarea spatarului

Spațiul de depozitare poate fi configurat cu două uși batante, cu patru uși batante sau cu două sertare culisante. În cazul în care optați pentru spațiu de depozitare cu două uși batante sau cu două sertare culisante, trebuie să alegeți pe ce parte doriți montarea spătarului în raport cu ușile, respectiv cu sertarele. Acest aspect este foarte important dacă veți amplasa masa de masaj într-o cameră îngustă, pentru că decide culoarul de acces spre spațiul de depozitare.

Opțiuni culoare piele ecologică

Toate mesele de masaj BIOS au în componență piele ecologică poliuretanică, monocromă, omogenă, cu presaj mat și suport de bumbac.

Culori disponibile: alb, crem, wenge, orange, roşu, gri, albastru.

Orice piele ecologică este formată dintr-un strat superior din poliuretan, PU sau din policlorură de vinil, PVC și un strat de suport din bumbac sau din țesatură sintetică.

i

STRATUL SUPORT: BUMBAC VS SINTETIC

Stratul de suport este responsabil pentru rezistența la rupere a pielii ecologice. Pentru a observa stratul de suport, întoarceți mostra de piele ecologică cu fața colorată în jos și examinați constituția spatelui acesteia. Dacă stratul de suport este subțire și semitransparent, acesta este foarte probabil o țesatură sintetică cu rezistență la rupere foarte scazută. O astfel de piele ecologică se rupe foarte ușor între degete. Dacă stratul de suport este din bumbac are aspectul unei pânze și oferă o rezistență la rupere deosebită.

STRATUL SUPERIOR: PU VS PVC

Pielea ecologică poliuretanică este net superioară celei pe bază de  PVC, însă este greu de deosebit chiar și pentru mulți cunoscători. Cel mai adesea, varianta cu PVC este lucioasă ca o mușama, însă există și versiuni cu presaj mat, asemănator celor poliuretanice. Punctul slab la versiunile pe bază de PVC este rezistența scăzută la rupere și sensibilitatea termică, ce se manifestă prin crăpături care apar brusc, chiar în absența unor solicitări externe.

g

OPTIUNI DE BURETE

BIOS este singurul producător care vă oferă posibilitatea de a vă configura masa de masaj cu burete cu memorie, “memory foam”. Datorită proprietăților sale vâsco-elastice deosebite, buretele cu memorie asigură un grad sporit de confort în special în cazurile în care durata masajului este semnificativă

Buretele Regular

Are grosimea de 5 cm, densitatea de 25 kg/mc și este standardul recomandat pentru folosire la domiciliu. Asigură un grad de confort mediu și are o bună rezistență la tasare în timp la o utilizare medie săptămânală de aproximativ 10 ore. Este regăsit în configurația standard a tuturor meselor de masaj din oferta noastră, atât portabile cât și fixe. Buretele regular poate fi înlocuit cu burete extra de 7 cm, cu buretele memo 3+2 sau memo 5+2

Buretele Extra 7

Are grosime de 7 cm și este din burete de aceeași densitate ca cea a buretelui regular, 25 kg/mc. Grosimea suplimentară adaugă un plus de confort semnificativ și o rezistență superioară la tasare în timp. Recomandat pentru o utilizare medie săptămânală de aproximativ 40 de ore, la reședința privată, în centre medicale sau de înfrumusețare. 

Buretele Memo 3+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 3 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj portabile destinate deplasărilor frecvente și pentru o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Buretele Memo 5+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 5 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru configurarea meselor de masaj staționare amplasate în centre medicale și de înfrumusețare cu o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

W

OPTIUNI DE finisare a structurii de lemn masiv

Structura de lemn masiv de fag  a mesei de masaj poate fi configurată în finisaj natur, vopsită crem sau băițuită wenge.

finisaj natur

Structura de lemn masiv păstrează culoarea naturală a fagului și este acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

finisaj wenge

Structura de lemn masiv este impregnată cu baiț profesional nuanță wenge și acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

finisaj crem

Structura de lemn masiv este colorată cu email profesional nuanță crem, aspect lucios.

lista de preturi

Versiunea de bază | Dotări opționale |  Accesorii

BELLA 2 SECTIUNI 75

Configurație standard: structura lemn masiv natur, spațiu de depozitare cu două uși, pernă două secțiuni, burete regular, extensia de cap inclusă.

Pret: 1600 RON

Prețul include TVA și transport către toate localitățile din România în care există stații Fan Courier!

BELLA 4 SECTIUNI 75

Configurație standard: structura lemn masiv natur, spațiu de depozitare cu două uși, pernă patru secțiuni, burete regular, extensia de cap inclusă.

Pret redus: 1700 ron

Prețul include TVA și transport către toate localitățile din România în care există stații Fan Courier!

Dotări Opționale

Burete Extra 7

+ 50 RON

Burete Memo 3+2

+ 75 RON

Burete Memo 5+2

+ 100 RON

Băițuire Wenge

+ 100 RON

Vopsire Crem

+ 100 RON

Spațiu depozitare 4 uși

+ 50 RON

Spațiu depozitare 2 sertare

+ 150 RON

Accesorii

Rulou posturare simplu

25 RON

Rulou posturare dublu

50 RON

Suport prosop hârtie

50 RON
b

Formular de Comanda

Vă rugăm să precizaţi în comanda dvs: finisajul lemnului (natur, wenge, alb, crem), tipul de pernă (2 sau 4 secţiuni), opţiunea de burete (regular, extra 7, memo 5+2), poziţionarea spătarului (stânga sau dreapta), accesoriile dorite (suport pentru prosop, rulou posturare simplu sau dublu). Exemplu: Bella, finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, burete memo 5+2, spătar dreapta, suport pentru prosop. Dacă aveţi nevoie de suport pentru configurarea comenzii, vă rugăm să sunaţi la 0721.415.315 sau 0742.030.830 (Suport disponibil şi prin WhatsApp pe ambele numere).

11 + 12 =

Comenzi telefonice

Dacă aveți nevoie de consultanță în alegerea și configurarea modelului potrivit nevoilor dvs, dacă doriți să aflați stocul actual disponibil pentru livrare imediata sau dacă doriți să plasați o comandă telefonic, vă rugăm să apelați numerele noastre, 0721.415.315 sau 0742.030.830, de Luni pana Vineri, între orele 08:00-20:00, Sâmbăta intre orele 08:00- 14:00. Mulțumim!

Modalități de plată

Pentru efectuarea plății aveti doua opțiuni: plata ramburs în momentul livrării catre curier, sau plată în avans prin transfer bancar in contul nostru, pe baza unei facturi proforme emisă anterior, după ce aveți confirmarea disponibilității noastre de a onora comanda dvs în parametrii de configurare solicitați.

Termen de livrare

În perioadele cele mai aglomerate, termenul maxim de livrare este de 30-45 de zile lucrătoare, în perioade normale, termenul de livrare cel mai frecvent este de maxim 14 zile lucrătoare. De aceea, în cazul în care aveți un termen limită la care doriți să primiți masa dvs de masaj, vă rugăm să plasați comanda cu minim o săptămână în avans.

PORTOFOLIU

Mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea investită în calitatea produselor noastre!

Pin It on Pinterest

Share This