Masă de masaj staționară, model Bella, de la BIOS! Finisaj lemn crem, pernă patru secţiuni, tapițerie piele ecologică poliuretanică crem.

Bella

Masă de masaj staționară frecvent utilizată ca pat de cosmetică. | Element distinctiv: spaţiu de depozitare delimitat cu panouri de fag frezate şi încadrate în tăblii clasice | Lățime 75 cm, lungime 185 cm + 30 cm extensia de cap | Greutate 65 kg | Înălțime reglabilă între 55 și 80 cm | Sarcina maxima de lucru: 250 kg | Structura lemn masiv de fag | Pernă din 2 sau din 4 secțiuni | Spațiu de depozitare generos cu două uși, batante. | Produsul se livrează ansamblat complet, nu sunt necesare operațiuni de montaj! Cinci ani garanție! Multiple opțiuni de personalizare! 

pasul 01

Alegeţi tipul de pernă

Perna din două secțiuni este alegerea optimă pentru acordarea de masaj clasic și reflexoterapie. Spătarul stabil pe sistem șezlong asigură un confort deosebit clientului când este așezat pe spate. Perna din patru secțiuni este prima alegere pentru centrele de cosmetică pentru că permite poziționarea confortabilă pe durată prelungită.

PERNĂ 2 SECŢIUNI

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 2 secţiuni, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm + 30 cm extensia de cap opţională. Lăţime 75 cm. Înalţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 65 kg. Transportul şi extensia de cap nu sunt incluse.

Preţ configuraţie de bază: 

 1875 Lei

PERNĂ 4 SECŢIUNI

Configuraţia de bază: finisaj lemn natur, pernă 4 secţiuni, burete regular 5 cm, orice culoare pentru tapiţerie. Lungime pernă 185 cm + 30 cm extensia de cap opţională. Lăţime 75 cm. Înalţime reglabilă între 57 şi 80 cm. Greutate: 65 kg. Transportul şi extensia de cap nu sunt incluse.

Preţ configuraţie de bază:

 1975 Lei
pasul 02

Alegeţi finisajul lemnului

Structura de lemn masiv de fag  a mesei de masaj poate fi configurată în finisaj natur, băițuită wenge sau vopsită crem sau alb.

finisaj natur

Structura de lemn masiv păstrează culoarea naturală a fagului și este acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

finisaj wenge

Structura de lemn masiv este impregnată cu baiț profesional nuanță wenge și acoperită cu trei straturi de lac profesional transparent.

Cost suplimentar opţiune:

250 Lei

finisaj alb / crem

Structura de lemn masiv este colorată cu email profesional nuanță crem sau alb, aspect lucios.

Cost suplimentar opţiune:

 400 Lei
pasul 03

Alegeţi tipul de burete

Buretele regular din configuraţia de bază poate fi înlocuit cu una din celelalte două opţiuni: burete extra de 7 cm sau cu memo 5+2. BIOS este singurul producător care vă oferă posibilitatea de a vă configura masa de masaj cu burete cu memorie, “memory foam”. Datorită proprietăților sale vâsco-elastice deosebite, buretele cu memorie asigură un grad sporit de confort în special în cazurile în care durata masajului este semnificativă.

Burete Regular

Are grosimea de 5 cm, densitatea de 25 kg/mc și este standardul recomandat pentru folosire la domiciliu. Asigură un grad de confort mediu și are o bună rezistență la tasare în timp la o utilizare medie săptămânală de aproximativ 10 ore. Este regăsit în configurația standard a tuturor meselor de masaj din oferta noastră.

Cost suplimentar opţiune:

 0 Lei

Burete Extra 7

Are grosime de 7 cm și este din burete de aceeași densitate ca cea a buretelui regular, 25 kg/mc. Grosimea suplimentară aduce un plus de confort semnificativ și o rezistență superioară la tasare în timp. Recomandat pentru o utilizare medie săptămânală de aproximativ 40 de ore, la reședința privată, în centre medicale sau de înfrumusețare. 

Cost suplimentar opţiune:

 75 Lei

Burete Memo 5+2

Alcătuit dintr-un strat de baza de 5 cm grosime din burete regular și un strat superior de burete cu memorie de 2 cm grosime. Asigură un confort la superlativ și excelentă rezistență la tasare în timp. Recomandat în special pentru uz profesional în centre medicale și de înfrumusețare cu o utilizare medie săptămânală de peste 40 ore.

Cost suplimentar opţiune:

150 Lei
pasul 04

Alegeţi culoarea tapiţeriei

Toate mesele de masaj BIOS au în componență piele ecologică poliuretanică, monocromă, omogenă, cu presaj mat și suport de bumbac. Culori disponibile: alb, crem, wenge, orange, roşu, gri, albastru. Orice piele ecologică este formată dintr-un strat superior din poliuretan, PU sau din policlorură de vinil, PVC și un strat de suport din bumbac sau din țesatură sintetică.

Strat Suport: Bumbac Vs. Sintetic

Stratul de suport este responsabil pentru rezistența la rupere a pielii ecologice. Pentru a observa stratul de suport, întoarceți mostra de piele ecologică cu fața colorată în jos și examinați constituția spatelui acesteia. Dacă stratul de suport este subțire și semitransparent, acesta este foarte probabil o țesatură sintetică cu rezistență la rupere foarte scazută. O astfel de piele ecologică se rupe foarte ușor între degete. Dacă stratul de suport este din bumbac are aspectul unei pânze și oferă o rezistență la rupere deosebită.

Strat Superior: PU Vs. PVC

Pielea ecologică poliuretanică (PU) este net superioară celei pe bază de  PVC, însă este greu de deosebit chiar și pentru mulți cunoscători. Cel mai adesea, varianta cu PVC este lucioasă ca o mușama, însă există și versiuni cu presaj mat, asemănator celor poliuretanice. Punctul slab la versiunile pe bază de PVC este rezistența scăzută la rupere și sensibilitatea termică, ce se manifestă prin crăpături care apar brusc, chiar în absența unor solicitări externe.

PASUL 05

Alegeţi Extensia de Cap

Extensie -de cap reglabilă Vel pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ VEL

Extensie de cap reglabilă din plastic dur şi aluminiu. Furnizor: Velvesa.

Cost: 85 Lei.

Extensie -de cap reglabilă Tao pentru mese de masaj

EXTENSIE DE CAP REGLABILĂ TAO

Set compus din extensie de cap reglabilă din plastic dur. Furnizor: Bodynova Gmbh.

Cost: 225 Lei.

Tetiera BIOS

TETIERĂ MOALE

Tetieră din burete de 10 cm grosime acoperită cu aceeaşi culoare cu cea a mesei de masaj. 

Cost: 100 Lei.

pasul 06

Alegeţi poziţia spătarului

Vă oferim posibilitatea de a alege pe ce parte doriți montarea spătarului în raport cu ușile. Dacă sunteţi în faţa uşilor mesei, spătarul (secţiunea mobilă din pernă care sprijină capul clientului) poate fi în stânga sau în dreapta dumneavoastră. Acest aspect este foarte important dacă veți amplasa masa de masaj într-o cameră îngustă, pentru că decide culoarul de acces spre spațiul de depozitare.

Bella - spătar stânga
Pat de cosmetica Bella - spătar dreapta
PASUL 07

Alegeţi Accesoriile

Rulou posturare simplu

Burete semicilindric: lungime 30 cm, lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 50 Lei.

Rulou posturare dublu

Burete semicilindric, lungime 60 cm,  lăţime 20 cm, înălţime 11 cm, acoperit cu piele ecologică. Recomandat pentru plasare sub genunchi în decubit dorsal și sub glezne în decubit ventral.

Cost: 100 Lei

Suport pentru prosop

Sistem detaşabil pentru rola de prosop de hârtie. Compus din bară transversală pentru rola de prosop şi 2 mini braţe laterale. Finisat asortat cu restul structurii de lemn masiv.

Cost: 125 Lei.

INSPIRAŢIE

Galerie foto

Pentru a vă ajuta să vă decideţi mai uşor asupra configuraţiei optime pentru masa dumneavoastră de masaj, vă prezentăm două galerii foto cu diverse configuraţii posibile pentru modelul Bella! Câteva informaţii suplimentare: finisajul de lemn natur poate fi completat cu orice culoare a tapiţeriei. În schimb, dacă alegeţi finisaj lemn alb/crem, cea mai potrivită alegere pentru tapiţerie rămâne culoarea asortată alb/crem. Dacă optaţi pentru finisaj lemn wenge, tapiţeria poate fi alb, crem sau wenge, evitându-se combinarea cu nuanţe prea puternice.

RECENZIE FACEBOOK

“Clientele iubesc masa de masaj Bella!”
Voichiţa Vayda, Maramureş

PASUL 08

Trimiteţi Comanda!

Vă rugăm să completaţi cu atenţie formularul de comandă. Dacă doriţi emiterea facturii către persoană juridică, vă rugăm să completaţi datele de facturare la rubrica “Precizări”. Înainte de a trimite comanda, este necesar să bifaţi căsuţa de exprimare a acordului GDPR şi să completaţi rezultatul operaţiei de adunare din rubrica de filtrare anti-spam. După transmiterea comenzii, un reprezentant BIOS vă va contacta în maxim trei zile de la completarea acestui formular. Dacă nu sunteţi contactat(ă) de un reprezentant BIOS în maxim trei zile, este posibil ca trimiterea comenzii dumnavoastră să nu se fi realizat. În acest caz, vă rugăm să reluaţi completarea formularului sau să ne contactaţi telefonic.

Sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile GDPR

13 + 9 =

MODALITĂŢI

COMENZI, PLATĂ ŞI LIVRARE

Comenzi telefonice

Dacă aveți nevoie de consultanță în alegerea și configurarea modelului potrivit nevoilor dvs, dacă doriți să aflați stocul actual disponibil pentru livrare imediata sau dacă doriți să plasați o comandă telefonic, vă rugăm să apelaţi unul din numerele noastre de telefon: 0721.415.315 sau 0742.030.830. Suntem disponibili de luni până vineri între orele 08:00-20:00 şi sâmbăta între orele 09:00-12:00. Mulțumim!

Modalităţi de plată

Comenzile se acceptă fără plată avans. Dacă livrarea se face de către reprezentantul BIOS, puteţi achita ramburs în momentul livrării. Dacă livrarea se efectuează printr-o firmă de transport, este necesară plata  prin transfer bancar in contul nostru înainte de expedierea comenzii, în baza de facturii fiscale. Plata cu cardul nu este posibilă momentan.

Termen de livrare

În perioadele cele mai aglomerate, termenul maxim de livrare este de aproximativ 10 săptămâni. În perioade normale, termenul de livrare cel mai frecvent este de aproximativ 5 săptămâni. De aceea, în cazul în care aveți un termen limită la care doriți să primiți masa dvs de masaj, vă rugăm să plasați comanda cât mai curând posibil. Nu se percepe avans pentru preluarea comenzii. Nu acceptăm taxe de urgenţă, comenzile sunt produse în ordinea primirii.

Tarife de livrare

Începând cu luna August, 2020, coletele voluminoase nu mai sunt acceptate pentru expediere prin serviciile de curierat ale firmei cu care am colaborat în ultimii 15 ani. Vă prezentăm soluţiile de care dispunem în prezent pentru expedierea meselor de masaj fixe. Tariful şi modalitatea de transport sunt stabilite în funcţie de distanţa de la atelierul nostru până la adresa de livrare. În funcţie de adresa de livrare, livrarea modelelor staţionare se efectuează de către un reprezentant al firmei noastre sau de către o firmă de transport. Atelierul BIOS este localizat în judeţul Argeş, la 10 km de oraşul Topoloveni.  Toate modelele staţionare se livrează ansamblate complet, nu sunt necesare operaţiuni de montaj. Dacă doriţi să vă ocupaţi personal de găsirea unei soluţii de transport pentru comanda dumneavoastră vă stăm la dispoziţie cu orice informaţii aveţi nevoie. Dimensiunile unui colet sunt: 185 cm L x 80 cm l x 60 cm H, greutate cuprinsă între 40 şi 65 kg.

Zona A

Zona A: Bucureşti şi judeţele Argeş, Dâmboviţa,  Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt şi Dolj. Livrare prin reprezentant BIOS. Tarif de livrare: 150-250 lei per masă (colet), în funcţie de locaţia exactă.

Zona B

În restul ţării, livrarea se efectuează prin firme de transport specializate. Tariful de transport este cuprins între 250 şi 450 lei în funcţie de distanţa exactă. Transportatorii oferă reduceri pentru trimiteri cu colete multiple în locaţii apropiate.

0